viernes, 4 de abril de 2008

SALESIANOS 1º A 1966





Començant per la esquerra per dalt:
1º Sanchis 2º Clemente 3º no se pero crec que es de onil 4º no se 5º Juan Gisbert 6º Peydro, 7º no se, 8º dalt, Alhama de onil , baix Paco Bueno,9º dalt no se.
baix:
Rafa Ibañez "Fafi" al costat Gerardo Gosalvez, dalt Peinado, baix Belda, dalt no se si es Carlos Martinez "Carotes" els altres no se qui son ,baix del 1º un tal Pico de Onil, Boronat, Montilla, Juan Sola, no se ,Vicente Ferrara, Manolo Monleon, Pepito Domenech "Foia", Manolo Cabeza, Castejon, dalt Manolo Boronat, y Anastasio.
baix:
per la esquerra, no se si es Cachirri, no se , el conec pero no se el nom, no se , Ricardo Palau, Cespedosa, Fernando, Claudio, pot ser Roman, Lorente, Pepe Beltrá "Llisandre", Paco Esteve "Bamba", Carbonell, els mestres, crec que es Emilio Segui, Montejano, y Reyes Cortes Miralles "Sargaro" , esta foto es de 1966.
Comentarios y foto gracia a Clemente Esteve.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

salesianos curso 1967/68, 1ºA

El 4º es Pedro Pablo "carrasco", al lado de Clemente. Entre D. Ramon y Montejano, un guaje. Al lado de Belda esta Sanchis. Entre Juan sola y Ferrara esta Romualdo.
Cachirri y Emilio Segui no están

Anónimo dijo...

Entre Jose Antonio Gisbert i Paco Bueno crec que està Ramón López.
Dalt de Rafa Ibáñez està Antonio López Sáez.
Dalt d'Anastasio i Boronat està José López Hita.
En la fila de Palau, el primer per l'esquerra crec que és Castelló (de Castalla); el segon és Alejandro Marín; i entre Claudio i Lorente està José Manuel Guillem Picó.
Els mestres eren D. Senén Melero, D. José Luis Reig i D. Ramon (no me'n recorde del cognom).
Al guaje que està entre D. Ramón i Montejano li deien Regueira.